Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Ολοκληρώθηκαν χθές τα σχολικά πρωταθλήματα των τομέων Αττικής με σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του ομίλου μας.

Αρκετά παιδιά πέτυχαν πλασσάρισμα μέσα στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους:

1) Γ Δημοτικού Βόρειου Τομέα Αττικής

Ο Γιώργος Μαρμαράς στην πρώτη του συμμετοχή σε σχολικό πρωτάθλημα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα αήττητος με 5,5 / 6 ισοβαθμώντας στην 2η θέση. Μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας πήρε το χάλκινο μετάλλιο καθώς και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των παιδιών χωρίς αθλητικό δελτίο έως 31/12. Επίσης πήρε την πρόκριση για τα τελικά.

2) Δ Δημοτικού Βόρειου Τομέα Αττικής

Επίσης εξαιρετική απόδοση είχε ο Γιώργος Μπατσολάκης με 5 / 6 ισοβαθμώντας στην 3η θέση (η μοναδική ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας του). Μετά την άρση των κριτηρίων κατετάγη 6ος και πήρε την πρόκριση για τα τελικά.

Επίσης στην κατηγορία αυτή πολύ καλά πήγε και ο Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος που ισοβάθμησε στην 9η θέση με 4/6. Μετά την άρση κριτηρίων ισοβαθμίας κατετάγη 14ος στην πολυπληθή αυτή κατηγορία (66 συμμετοχές συνολικά).

3) A Γυμνασίου Βόρειου Τομέα Αττικής

Ο Γιώργος Μαυραγάνης είχε επίσης πολύ καλή απόδοση και ισοβάθμισε στην 5η θέση της κατηγορίας του με 4/6. Μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας κατετάγη 5ος.

4) B Γυμνασίου Βόρειου Τομέα Αττικής

Ο Παύλος Τριανταφυλλόπουλος ισοβάθμησε στην 10η θέση της κατηγορίας του. Ο Παύλος μπορούσε και καλύτερα αλλά μάλλον κράταγε τον καλυτερό του αγώνα για την επόμενη ημέρα για το διασυλλογικό Αττικής Φιλίας, όπου και πέτυχε το καλυτερό του αγωνιστικό αποτέλεσμα ως τώρα.

5) Γυμνάσια - Λύκεια Κεντρικού Τομέα

Παρά την συνένωση των κατηγοριών αυτών που προφανώς δεν ευνοεί τα παιδιά Γυμνασίου, και τον πολύ ισχυρό συναγωνισμό, ο Βασίλης Στάντσιος ισοβάθμισε στην 3η θέση της ευρείας αυτής κατηγορίας με 4/6 και μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας κατετάγη 6ος.

Επίσης σήμερα ο Βασίλης ολοκλήρωσε μαζί με την ομάδα το πρωτάθλημα Α' Τοπικής με το πολύ θετικό 4,5/6 δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

6) Γ Γυμνασίου Βόρειου Τομέα Αττικής

Ο Ηλίας Περγαντής ισοβάθμισε στην 4η θέση της κατηγορίας με 3,5/6 και μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας κατετάγη 4ος.

Ο Ηλίας έχει πολύ μεγάλη πρόοδο την τελευταία χρονιά και πιθανότατα να μπορούσε και ακόμη καλύτερο πλασσάρισμα. Χαρακτηριστικό είναι οτι σήμερα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Α Τοπικής με 6/7. Ηταν ο παίκτης με την μεγαλύτερη συνεισφορά πόντων στην προσπάθεια μας στην Α' Τοπική.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και για τις επιδόσεις αλλά κυρίως για την συμμετοχή και την προσπάθεια.