Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με 4 νίκες και 3 ήττες ολοκληρώθηκε την Κυριακή το διασυλλογικό κύπελλο Σπύρος Μπίκος για την ομάδα μας.

Στους πρώτους δύο αγώνες με αρκετά νεανική σύνθεση (4 παίκτες κάτω των 16) η ομάδα πέτυχε ισάριθμες νίκες με την Αίγλη Παπάγου 5-3 εντός έδρας και την ΕΕΣ Κορυδαλλού 4,5-3,5 εκτός έδρας.

Οι νίκες αυτές κινητοποίησαν και κάποιους επιπλέον βασικούς παίκτες της ομάδας και στους επόμενους 3 αγώνες με πολύ πιο ανταγωνιστική σύνθεση η ομάδα πέτυχε άλλες δύο νίκες και μια ήττα. Αρχικά έχασε από τον Δία Πετρούπολης με 3,5-4,5 εντός έδρας και στην συνέχεια νίκησε τον ΣΟ Αγίας Παρασκευής 4,5-3,5 εκτός έδρας καθώς και τον Πανιώνιο 4,5-3,5 εντός έδρας.

Έτσι στο τέλος του 5ου γύρου η ομάδα βρέθηκε ισόβαθμη στις θέσεις 3-5 σε σύνολο 35 ομάδων, με 4 νίκες - 1 ήττα και σημαντικές πιθανότητες κατάκτησης ενός μεταλλίου. Στον κρίσιμο όμως αγώνα με την μετέπειτα κυπελλούχο Εστία Νέας Σμύρνης και ενώ λίγο πριν το τέλος φαινόταν ότι είχαμε τον πρώτο λόγο για την νίκη, δύο σοβαρά λάθη σε θέσεις που είχαμε σημαντική υπεροχή ανέτρεψαν την κατάσταση και διαμόρφωσαν το τελικό 5-3 υπέρ της Εστίας.

Στον τελευταίο αγώνα που πλέον δεν είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αγωνιστήκαμε χωρίς κάποιους βασικούς παίκτες, είχαμε και νέα ήττα με 4,5-3,5 από τον ΑΣ Πέρα.

Για πολλούς παίκτες της ομάδας οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει του διασυλλογικού πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.