Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Προκηρύχθηκαν τα τουρνουά του ΟΠΑΦ για τον Απρίλιο. Αρκετά τα νέα σημεία, τα σημαντικότερα από τα οποία επεξηγούμε παρακάτω:

1)  Έπειτα από τις πολλές συμμετοχές που είχε η σειρά των ραπιντ τουρνουά που ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο με αποκορύφωμα τις 63 συμμετοχές στο τουρνουά ραπιντ του Μαρτίου, κρίναμε αναγκαίο τον διαχωρισμό του νεανικού τουρνουά από το αγωνιστικό τουρνουά και έτσι τον Απρίλιο το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες:

Το Σάββατο 20 Απριλίου θα διεξαχθεί το νεανικό τουρνουά.
Την Κυριακή 21 Απριλίου θα διεξαχθεί το αγωνιστικό τουρνουά που αφορά κυρίως ενηλίκους.
Φυσικά κάποιοι ισχυροί νέοι μπορούν να αγωνιστούν και στα δύο.

2) Το νεανικό τουρνουά γίνεται πλέον 7 γύρων, ενώ το αγωνιστικό τουρνουά γίνεται 6 γύρων (από 5 και τα δύο). Επίσης το αγωνιστικό γίνεται δύο ομίλων.

3) Τα υψηλά έπαθλα που έδωσε τους προηγούμενους μήνες το αγωνιστικό τουρνουά γίνονται πλέον εγγυημένα ανεξαρτήτως τελικού αριθμού συμμετοχών.  Επίσης πέρα από τα χρηματικά έπαθλα υπάρχουν δώρα αξίας άνω των 150 ευρώ συνολικά, κυρίως στο νεανικό τουρνουά.  Χορηγοί των δώρων είναι το Allou!Fun Park, η Kaissa και το Αττικό Πάρκο.

4) Όσον αφορά τον προγραμματισμό του νεανικού, η 20η Απριλίου έχει επιλεχθεί σε συνάρτηση και με την έναρξη των Πανελληνίων σχολικών πρωταθλημάτων στις 27 Απριλίου, ώστε να δοθεί στα παιδιά που έχουν προκριθεί στα Πανελλήνια μια πολύ καλή δυνατότητα προετοιμασίας.

5) Θα διαθέσουμε 20 ειδικές εκπτωτικές προσκλήσεις από τους κινηματογράφους Assos Odeon, με τις οποίες ο κάτοχος μπορεί να  προμηθευτεί δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός (δηλαδή ένα εισιτήριο δώρο). Με σκοπό να επιβραβεύσουμε όσους δηλώνουν εγκαίρως την συμμετοχή τους οι προσκλήσεις αυτές θα διατεθούν στους πρώτους που θα δηλώνουν συμμετοχή αναφέροντας και ότι ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη προσφορά.

Παρακάτω επισυνάπτονται και οι προκηρύξεις.  Επίσης πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και ένα διήμερο τουρνουά νέων στις διακοπές του Πάσχα.

Προκήρυξη Νεανικου Ραπιντ 20/04

Προκήρυξη Αγωνιστικού Ραπιντ 21/04


Click στην εικόνα για μεγέθυνση