Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Click στην εικόνα για μεγέθυνση


Με πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό ξεκινούν οι διοργανώσεις Σεπτεμβρίου στον ΟΠΑΦ.

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουμε 3! διοργανώσεις οι οποίες απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες σκακιστών.  Παρακάτω οι διοργανώσεις σύμφωνα με την χρονική σειρά διεξαγωγής:

Μαραθώνιος Γρήγορου Σκακιού   (7 Σεπτεμβρίου – Απόγευμα Σαββάτου)


Το τουρνουά που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτασε να έχει αρκετούς υποστηρικτές επιστρέφει. Είναι το τουρνουά που συνδυάζει πολύ χαμηλό παράβολο συμμετοχής και πολλές παρτίδες για τους ερασιτέχνες και τους νέους, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει και υψηλά έπαθλα για τους αθλητές  του Α ομίλου.
       
Προκήρυξη

Οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχών  Εδώ

Ανοιχτό Τουρνουά (8 Σεπτεμβρίου – Κυριακές πρωί στις 11)


Έπειτα από τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε σε όλους το 1ο Ανοιχτό Τουρνουά αισθανθήκαμε υποχρεωμένοι να το επαναλάβουμε. Και ως χρόνο διεξαγωγής του επιλέξαμε την Κυριακή πρωί που είναι η μέρα και ώρα που οι περισσότεροι σκακιστές της Αττικής έχουμε συνδέσει με την  παρτίδα της εβδομάδας.  Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιμένετε την έναρξη των διασυλλογικών πρωταθλημάτων τον Νοέμβριο για να παίξετε την πρωινή παρτίδα της Κυριακής και να βρεθείτε με τους φίλους στον σύλλογο σας,  αυτό μπορεί να γίνει από τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο στον ΟΠΑΦ. 

Σημαντική σημείωση για το συγκεκριμένο τουρνουά είναι οτι θα υπάρχει και ομαδική βαθμολογία για συλλόγους που θα συμμετέχουν με 3 ή περισσότεροους αθλητές.  Ο σύλλογος με την μεγαλύτερη αθροιστική βαθμολογία των 3 πρώτων του αθλητών κερδίζει κύπελλο. 

Προκήρυξη

Οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχών  Εδώ

Νεανικό ράπιντ (8 Σεπτεμβρίου – Απόγευμα Κυριακής) 


Το απόγευμα της Κυριακής τέλος θα διεξαχθεί το νεανικό ράπιντ αποκλειστικά για παιδιά κάτω των 14 ετών. Με σύστημα αντίστοιχο των σχολικών πρωταθλημάτων, το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ιδανικό για παιδιά που θέλουν να διασκεδάσουν, να συναγωνιστούν για μετάλλια και δώρα, και πιθανώς να κάνουν και νέους φίλους.  

Να σημειώσουμε οτι χορηγός επάθλων του συγκεκριμένου τουρνουά είναι το Allou! Fun Park.

Μια προσθήκη σε σχέση με τα προηγούμενα τουρνουά είναι οτι όσοι συνοδοί το επιθυμούν θα μπορούν να παίξουν σε άτυπο παράλληλο τουρνουά συνοδών.  

Προκήρυξη

Οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχών  Εδώ