Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

1o ΝΕΑΝΙΚΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

Ενα τουρνουά για νέους με αξιολόγηση κάτω του 1600 θα διοργανώσουμε στον ΟΠΑΦ την Τρίτη 30/04 και την Τετάρτη 01/05.  Το τουρνουά αυτό θα έχει εθνική και διεθνή αξιολόγηση κανονικού χρόνου, και θα περιλαμβάνει 3 συνεχόμενους γύρους ανά ημέρα. Ο χρόνος θα είναι 35 λεπτά με 30 δευτερόλεπτα προστιθέμενο χρόνο ανά κίνηση.

Πιστεύουμε ότι το τουρνουά αυτό προσφέρεται για νέους που θέλουν να προετοιμαστούν για τα Νεανικά Αττικής  που αρχίζουν μια εβδομάδα μετά, για νέους που θα ήθελαν σε μικρό διάστημα να συμπληρώσουν κάποιες επιπλέον αξιολογημένες παρτίδες, αλλά και γενικότερα για όσους θα ήθελαν στις διακοπές του Πάσχα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ και πέρα από τα μετάλλια των νικητών που περιγράφονται στην προκήρυξη θα υπάρχουν επιπλέον έπαθλα 3 παιχνίδια στρατηγικής ευγενική χορηγία της Κάισσα και 2 σκακιστικά βιβλία για να επιλέξουν οι νικητές με σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην:  Προκήρυξη

Να συμπληρώσουμε ότι πιθανότατα το πρόγραμμα της προκήρυξης θα επιταχυνθεί αρκετά, καθώς κάποιοι γύροι θα τελειώνουν αρκετά γρηγορότερα από το μέγιστο προβλεπόμενο, και επίσης ότι ο σύλλογος θα είναι ανοιχτός από τις 9 το πρωί για να εξυπηρετηθούν και γονείς που εργάζονται με την μεταφορά των παιδιών.

Εως τώρα υπάρχουν συνολικά 20 δηλώσεις συμμετοχών.