Τρίτη 23 Απριλίου 2013

4ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΑΠΙΝΤ ΟΠΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

Με 57 συμμετοχές συνολικά έγινε στις 20 και 21/04 το ράπιντ του ΟΠΑΦ για τον Απρίλιο.


Στον 1ο όμιλο που παραδοσιακά πλέον είναι πολύ ισχυρός, νικητής αναδείχθηκε ο ΙΜ Νικολόζ Μαναγκάτζε με 5,5/6,  2ος η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά Ζαχαρίας Διονυσόπουλος με 4,5/6, ενώ 3ος ήταν ο FM Εκτορας Αζής Αζίζης με 4/6.  Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν ο Αλέξανδρος Κωστούρος και ο FM Χρήστος Γκορίτσας. Επίσης πρώτος κάτω του 1900 αναδείχθηκε ο Δημήτριος Κυριαζής.

Στον 2ο όμιλο νικητής αναδείχθηκε ο Νικόλαος Σπυρόπουλος με 5/6, 2ος ο Χρήστος Χαροκόπος, ενώ 3ος ήταν ο Κωνσταντίνος Μπουλαμάτσης.

Για πρώτη φορά το νεανικό τουρνουά διεξήχθη σε άλλη ημέρα από τα αγωνιστικά τουρνουά, γεγονός που βοήθησε πάρα πολύ στις συνθήκες των αγώνων και είχε πολύ θετική υποδοχή από όλους τους αθλητές. Επίσης ο διαχωρισμός του αγωνιστικού σε δύο ομίλους βοήθησε στο να υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες παρτίδες και στους δύο ομίλους, καθώς αποφεύχθηκαν όσο είναι δυνατό, τα ζευγάρια με μεγάλες διαφορές δυναμικότητας.

Λεπτομέρειες και φωτογραφίες από το νεανικό ράπιντ μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενη ανάρτηση.

Χορηγοί μας σε αυτές τις διοργανώσεις ήταν το Allou! Fun Park, η Kaissa και το Αττικό Πάρκο. Επίσης ειδικές προσφορές για τους συμμετέχοντες και συνοδούς είχαν οι κινηματογράφοι Assos Odeon και το Flocafe Φιλοθέης.

Το επόμενο ράπιντ θα διεξαχθεί στο τέλος Μαιου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.  Θυμίζουμε οτι στις 31/04 και 01/05 θα υπάρχει στον σύλλογο και τουρνουά νέων κάτω του 1600 με εθνική και διεθνή αξιολόγηση.