Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

Με νικητή τον Κωνσταντίνο Γεωργίου με 6,5 /7 ολοκληρώθηκε χθες το καλοκαιρινό τουρνουά του ΟΠΑ Φιλοθέης.  2ος με 5/7 ο Λουκάς Παπαδημητρίου και επίσης με 5/7 μετά την άρση της ισοβαθμίας 3ος   κατετάγη ο Ζαχαρίας Διονυσόπουλος.  

4ος με 4,5/7 ήταν ο Δημήτριος Τζώρτζης  και ακολούθησαν με 4/7 οι Χριστόφορος Νέμτσας, Φίλιππος Κορνιώτης (1ος κάτω των 20), Ζίμπυ Sienczewski και Βασίλης Γιορντός.

Στον Β΄ Όμιλο του τουρνουά 1ος τερμάτισε αήττητος ο  Νίκος Ζαχαρίου με 6/7, 2ος με τους ίδιους βαθμούς ο Γεώργιος Βασιλακόπουλος  και 3ος ο Διονύσιος Ζαχαρόπουλος με 5/7 ενώ επίσης 5/7 είχαν οι Νικόλαος Αποστόλου, Δημήτριος Λουτραγώτης (1ος κάτω των 14) και Στυλιανός Ευκαρπίδης.    

1ος κάτω των 10 ήταν ο Παναγιώτης Κοκολάκης και 1η γυναίκα η Ευτυχία Γεωργοπούλου. 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του τουρνουά στο chess-results μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, καθώς και τους συλλόγους Πανελλήνιος Γ.Σ., Α.Π.Ο. "Κότινος" Χολαργού, Ε.Ο.Α.Ο. Φυσιολάτρης Νίκαιας,  Σ.Ο. Περιστερίου για την προσφορά δωρεάν συμμετοχών στα επόμενα τουρνουά τους, καθώς και την Meri Mangryan για την προσφορά βιβλίων της. 

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη 29/7  θα λάβει χώρα στον Όμιλο Πνευματικού Αθλητισμού Φιλοθέης  η διάλεξη του Χριστόδουλου Μπανίκα με θέμα "Μαθαίνοντας από τα λάθη μας" για την οποία αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενη ανάρτηση.